Vormen Van Horizontale En Verticale Vertalingen Voor Uw Grafieken

Vertalingen zijn zeer noodzakelijk voor een vertaling naar accuraat en correct zijn. De meest populaire vorm van vertalingen staat bekend als verticale vertalingen. Dit betekent dat een verticale translatie gaat omhoog of omlaag in de grafiek, zoals op een home page. Er zijn verschillende typen verticale vertalingen en ze betekenen allemaal iets anders. De meest voorkomende hiervan zijn:

Vertalingen

* Horizontale Vertaling - Dit verwijst naar een opwaartse vertaling. Een voorbeeld hiervan zou zijn: hier is een horizontale balk geplaatst met 10 punten en de verticale balk is geplaatst tot 10 punten. Dit zijn beide soorten horizontale vertalingen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw grafiek toont dezelfde waarden voor elke verticale translatie.

* Verticale verschuiving - Dit verwijst naar een opwaartse of neerwaartse translatie. Een voorbeeld zou zijn: hier de verticale balk wordt bewogen tien punten en dan omlaag bewogen wordt tien punten. Dit is een voorbeeld van een verticale translatie.

* Horizontale Vertaling - Dit is een voorbeeld van het soort neerwaartse verticale translatie. Een voorbeeld zou kunnen zijn; hier de verticale balk is gedaald tien punten en nu is verhoogd tot tien punten. Dit is een ander voorbeeld van een neerwaartse type verticale translatie.

* Horizontale Vertalingen - Deze worden gebruikt voor horizontale grafieken. Dit zou een horizontale lijn en een bar. Een horizontale lijn zou geven de verticale lijnen in de grafiek, terwijl een bar de lijnen die elkaar kruisen op een horizontale lijn vertegenwoordigt. Deze types van vertalingen worden gebruikt de hele tijd in veel verschillende grafieken.

Verticale vertalingen zijn zeer nuttig voor uw kaarten. Ze kunnen ook worden gebruikt voor andere dingen, zoals bij het maken van andere grafieken die andere vormen van vertalingen te laten zien. Dit kan worden gebruikt voor grafieken die de gemiddelde prijs verandert gedurende een bepaalde markt of een andere grafiek die u wilt gebruiken om de verticale lijnen en de bars voor de gegevens die u weergeeft te laten zien.

Verticale vertalingen zijn zeer geschikt voor uw kaarten, omdat ze je helpen het gemakkelijker maken voor mensen om te begrijpen wat je probeert te laten zien. Als de gegevens in een grafiek dan kun je het makkelijker om te lezen, vooral als het een lange tekst. Verticale vertalingen kunt u ook ervoor zorgen dat de gegevens die u het in de grafiek wordt weergegeven op de juiste plaats.

Sommige van de dingen die je kunt doen met verticale vertalingen worden met de gegevens op twee verschillende manieren, zoals het gebruik van verticale vertalingen die anders aan weerszijden van een horizontale lijn zijn. U kunt ook verticale vertalingen waar men verticale lijn lager is dan de andere te gebruiken. Dit toont je de gemiddelde prijs verandering voor een bepaald punt of een reeks van punten.

Dit soort gegevens kunnen ook makkelijker te begrijpen zijn, omdat je in staat om de prijzen van de ene periode of een punt te zien naar een andere in data uit verschillende periodes zijn. Dit kan de kaart gemakkelijker te lezen en duidelijker te maken. Verticale vertalingen zijn een geweldige manier om uw grafieken bijgewerkt en nauwkeurig te houden.

Ook interessant

Vertalingen

Vormen Van Horizontale En Verticale Vertalingen Voor Uw GrafiekenVertalingen zijn zeer noodzakelijk voor een vertaling naar accuraat en correct zijn. ...

Lees verder

Tolken

De Impact van Technologie op Tolken en VertalersIn de afgelopen jaren heeft de opkomst van vertaaltechnologie en -software de manier waarop tolken en ...

Lees verder

Vertaalbureaus

Vertaalbureaus: De onmisbare schakel tussen talenTegenwoordig zijn vertaalbureaus de onmisbare schakel tussen culturen, bedrijven en processen die zi ...

Lees verder